Početna > Konferencije >

5. Međunarodni naučni skup "Nauka i praksa poslovnih studija"

Poštovani,

veliko nam je zadovoljstvo da Vam uputimo Poziv za učešće na 5. Međunarodni naučni skup “Nauka i praksa poslovnih studija” koji će biti organizovan 15. septembra 2017. godine na Univerzitetu za poslovne studije u Banjaluci. 

Naučni skup ove godine ima karakter međunarodnog, a pitanja kojima će se baviti eminentni stručnjaci i naučni radnici iz regiona i šire, usmjerena su na evidentiranu teoriju i praksu sadržanu u ekonomskim, ekološkim, pravnim, turističko ugostiteljskim, informatičkim i dizajn studijama. U vezi sa navedenim oblastima predmet razmatranja će biti i strani jezici zastupljeni u poslovnim studijama.

Autori se pozivaju da dostave APSTRAKT u elektronskom formatu na e-mail adresu: naucniskup@univerzitetps.com  sa naznakom „Za 5. Međunarodni naučni skup“, najkasnije do 25. 05. 2017. godine, i time prijave svoje učešće na ovogodišenjem skupu.
Apstrakt mora biti napisan na jednom od službenih jezika u Bosni i Hercegovini ili na engleskom jeziku, koristeći uputstvo autorima za pisanje i pripremanje rukopisa.
Autori će biti obavešteni o prihvatanju apstrakta najkasnije do 30. 05. 2017. godine.

Više informacija o samom skupu, tematskim oblastima, kao i uputstvo autorima za izradu radova, možete pronaći u Pozivu.
 
U nadi da ćete se odazvati pozivu,

S poštovanjem Vas pozdravljamo,

Predsednik Organizacionog odbora
Prof. dr Mile Matijević
 
Sekretar 5. Međunarodnog naučnog skupa 
Viši asistent, Irina Šolaja

 

 

 
© 2007. Filozofski fakultet u Novom Sadu